BY COOKIE 2009 Lokacija Vila "Perućac" lociran je u turističkom naselju Perućac udaljenom 13 km od Bajine Bašte i oko 180 km od Beograda. Vila "Perućac" Vila je u neposrednoj blizini Drine i jezera Perućac, što ovaj objekat čini još ekskluzivnijim. To je idealno mesto za odmor, rekreaciju, lovni turizam i ribolov. LOKACIJA U OPŠTINI BAJINA BAŠTA LOKACIJA U SRBIJI:
Vila spolja i unutra:                                                                                                                                  Vila spolja:       Vila raspolaže sa ukupno osam ležajeva u 5 soba.Na prvom  spratu nalazi se veliki dnevni boravak, komplet premljenoa  kuhinja sa trpezarijom, soba sa dva ležaja, jedna soba sa  francuskim ležajem  i kupatilo.    Na drugom spratu nalaze se tri sobe sa po dva ležaja i kupatilom sa tuš kabinom.             Vila ima i lepo uređeno dvorište ispred objekta sa velikom fontanom, terasom, parkom i roštiljem. Vila raspolaže sa centralnim grejanjem.
Kontakt Tel/faks: 031/865-920 064/308-37-60 Ilijašević Lazarija - Seka E-mail:vila_perucac@perucac.co.rs Internet: http://www.perucac.co.rs  Zašto baš kod nas:     * Vila je udaljena od reke Drine 100 metara, a od jezera Perućac 500 metara.     * Sve turističke destinacije su u blizini vile     * Svojim konforom i udobnošću Vila PERUĆAC Vam omogućava pravi i potpuni odmor.