BY COOKIE 2009 Punjena pastrmka   Potrebno je : 4 smrznute pastrmke, so, biber, 250 g svežih šampinjona, 1 glavica crnog luka, 1 kašika maslaca ili margarina, sok od 1 limuna, 1/4 L belog vina, 1/8 L sveže pavlake, 1 kašikica gustina, 1 žumance,  1 kašika sušene mirođije. Priprema: Odmrznuti pastrmke, posoliti ih sa spoljne i unutrašnje strane i istrljati biberom. Očistiti  šampinjone i iseći ih na kolutove. Oljuštiti crni luk i sitno ga iseckati. Sud premazati maslacem ili margarinom i dodati kockice luka. Pastrmke puniti šampinjonima. Dodati preostale šampinjone. Preliti limunovim sokom i belim vinom, poklopiti i ostaviti da se pirjane oko 12 minuta. Ribe prebaciti u činiju za serviranje. Umutiti pavlaku sa malo gustina i žumancetom. Dodati ostatku tečnosti u kojoj su se ribe pirjanile. Prokuvati. Dodati mirođiju i začiniti. Služiti kao preliv. Za 4 porcije. Pripremili smo za Vas nekoliko recepata za pripremanje pastrmke. Uživajte - PRIJATNO.