BY COOKIE 2009 Pastrmke sa bademom   Potrebno je: 3 pastrmke, 2 veca limuna kasika zacina od povrca, 150 oljustenih badema 150 g margarina, 2 kasike ulja, kasika brasna malo persuna Priprema: Ociscene pastrmke preliti sokom od limuna i ostaviti da postoje dvadesetak minuta. Zatim ih staviti u sud za pecenje, utrobu posoliti zacinom od povrca, preliti uljem i odozgo poredjati isecen margarin. Staviti u rernu zagrejanu na 220 stepeni i ispeci. Za to vreme iseckati badem na listice, spustiti na malo margarina zagrejnog, dodati brasno i sve proprziti, zatim umesati sok od drugog limuna i dve kasike vode, pa preliti pecenu i na oval poredjanu ribu. Ukrasiti persunom, a po zelji i kolutovima limuna i isckanim paradajzom.   Pripremili smo za Vas nekoliko recepata za pripremanje pastrmke. Uživajte - PRIJATNO.