BY COOKIE 2009 "Colbert" Dimljena pastrmka   Sastojci za jednu osobu 2 palačinke 2 filea dimljene pastrmke (200 - 250g) beli luk u prahu mirođije so, biber, senf, majonez, margarin, vegeta, sirće belo vino jaja, brašno, prezle paradaiz, luk, krastavac Priprema: -Nadev za palačinke: u omekšani puter dodati majonez, mirođije, beli luk u prahu, so, biber, vegetu i sve to izmešati mikserom. -Dresing za salatu: pomešati u jednoj posudi majonez, malo belog vina, beli luk u prahu, so, biber, mirođiju, senf, vegetu, jabukovo sirće i sve to preliti preko salate. -Na palačinku staviti file i dodati nadev na istu. Uviti palačinku kao sarmu, zatim je uvaljati u brašno, jaja i prezlu i panirati 5 do 7 minuta. -Dobijate izvrsno jelo koje se sprema za manje od 10 minuta. -Služiti toplo sa salatom. -"Colbert" dimljena pastrmka može se poslužiti i kao hladno predjelo. Pripremili smo za Vas nekoliko recepata za pripremanje pastrmke. Uživajte - PRIJATNO.