BY COOKIE 2009 Pastrmka u limunovom sosu   Potrebno je : 4 pastrmke 1 šoljica oštrog brašna 1 kašičica soli 2 dl vode 1 belance ulupano u lagani sneg 2 kašike ulja ulje za prženje Priprema: Ribu očistite od ljuski i utrobe, operite i osušite. Za sos pomešajte sve sastojke i kuvajte mešajući oko 2 minuta. Ribu pospite najpre brašnom sa svih strana, a ostatak brašna pomešajte sa vodom, solju i uljem u glatku smesu, pa dodajte sneg od belanaca. Zagrejte duboko ulje, svaku ribu umočite sa obeju strana u smesu i ispržite. Ocedite je na papiru i složite u dublji tanjir. Prelijte je vrelim sosom. Pripremili smo za Vas nekoliko recepata za pripremanje pastrmke. Uživajte - PRIJATNO. Sos 1 dl limunovog soka 1 limun narezan na tanke kolutiće 2 dl hladne vode 3 kašike smeđeg šećera  malo đumbira 1/2 kocke za pileću supu 1 kašika gustina