Hladno dimljeni file soma – vakuum – bez kože i kostiju 2017-07-05T13:41:57+00:00

Project Description

HLADNO DIMLJENI FILE SOMA PANGASIUSA – VAKUUM – BEZ KOŽE I KOSTIJU

Dimljeni file soma – POSTUPAK PROIZVODNJE

Za proizvodnju hladno dimljeni file soma vrhunski ukus postignut je metodom hladnog dimljena na temperaturi koja ne prelazi 28 C, a time su zadržani svi hranjivi sastojci.

Pre dimljenja drži se u pajcu sa solju. Ne sadrži konzervans. Bogatog je ukusa i mirisa, te odmah spremna za konzumaciju. Pakovana je u vakum kese od 300g i 600g. Može se držati na +4 do +8 C pri čemu joj je rok trajanja 7 dana iii na -18 C sa rokom trajanja od 90 dana.

  1. Riba se čisti ručno, noževima i na posebnim radnim stolovima od rostfraja koji na sebi imaju urađene dovode čiste tekuće vode i odvode za otpadne vode. U toku čišćenja se vrši rasecanje ribe od analnog otvora do skržnih lukova, egzenteracija organ trbušne duplje, škrga i pranje očišćene ribe.
  2. Ribe se zatim izdele u filete. Fileti se suvo usole (postupak se vrši ručno sa morskom solju u odnosu 1,5 kg soli na 100 kg sveže ribe), a zatim postave u rashladnu vitrinu 24 h sa kontrolisanom temperaturom +4 do +8 C.
  3. Proces konzerviranja se radi hladnim dimom dobijenim isključivo od bukove piljevine u trajanju ne duže od 4 sata da se ne bi pokvarile organoleptičke osobine (ukus, miris, boja, konzistencija) ribe. Hladno dimljeni file soma ima delikatnu strukturu, ukus i miris veoma cenjenu kod ljubitelja hrane.
dimljeni file soma

Rok trajanja

180 dana na -18

Min količina narudžbine

8 kg

Isporuka na Vašu adresu

na teritoriji Beograda

Na velike količine

dajemo popust

HACCP sertifikat je dokaz da su proizvodi naše firme uvek istog kvaliteta i potpuno bezbedni. Naša firma uspešno implemetirala, primenjuje i održava sistem upravljanja bezbednošću hrane, usaglašen sa zahtevima HACCP.

KONTAKTIRAJTE NAS U SVAKO DOBA

+381 065 8181 423

VAŠE IME

EMAIL

NASLOV

TEKST PORUKE