BY COOKIE 2009 Radnja za promet i preradu ribe "Perućac" je proizvodno preduzeće koje se bavi proizvodnjom, preradom i prometom slatkovodne ribe, pre svega kalifornijske pastrmke . Veliki uspeh ova firma svakodnevno postiže zahvaljujućI pre svega prepoznatljivom kvalitetu svojih proizvoda. Naš cilj je proizvodnja zdrave hrane u čistom I zdravom okruženju, sa ciljem da našim potrošačima obezbedimo visokokvalitetan, zdrav proizvod prilagođen osetljivom kućnom budžetu. Potvrdu kvaliteta dokazuju ekskluzivni restorani u Beogradu na čijem se meniju nalazi riba iz našeg ribnjaka (Franš, Sinđelić, Reka, Konoba kod Goce i Renata - Šljunkara, Elpove pumpe širom Srbije, Hajduk, Pink, i mnogi drugi...) HLADNO DIMLJENI ŠARAN SVEZA OCISCENA PASTRMAK HLADNO DIMLJENI FILE SOMA PANGASIUSA SVEZI FILE PASTRMKE Dimljena pastrmka Mark Davis, bivši predsednik britanskog udruženja za pastrmku (BTA) rekao je:»Često se kaže da dimljena pastrmka ima bolji ukus od lososa – što je nešto čega mnogi ljudi nisu svesni (ne znaju), a takođe ima i manje kalorija. Dimljena pastrmka je visoko kvalitetan proizvod, ukusan bilo da se posluži kao takav ili po nekom receptu. Belančevine ribljeg porekla su i izvanredne biološke vrednosti zbog dobrog sastava aminokiselina i visokog stepena iskoristljivosti, čak oko 80%, što doprinosi stvaranju novih i regeneraciji istrošenih ćelija u ljudskom organizmu. Odnos masti i belančevina u mesu riba je daleko povoljniji nego u mesu životinja. Tako 1 gr. belančevina mesa ribe prati znatno manja količina masti, što ribu čini nezamenljivom u svim vrstama dijetetske ishrane, tim pre, ako se zna da meso ribe natrijumove soli sadrži samo u tragovima. TOPLO DIMLJENI SARAN
HLADNO DIMLJENI FILE MATICE Hladno dimljeni program se vrši na temparaturama od 20-25  C a toplo dimljeni program na temparaturi od 80-100 C, samim tim je hladno dimljenje polu termička obrada proizvoda a toplo dimljenje je termička obrada proizvoda pa se isti može konzumirati bez pripreme o o VAŽNO! PROIZVODI TOPLO DIMLJENI REP GRDOBE TOPLO DIMLJENA SKARPINA TOPLO DIMLJENA PASTRMKA TOPLO DIMLJENA SKUSA HLADNO DIMLJENI FILE PASTRMKE HLADNO DIMLJENI FILE SOMA PANGASIUSA SVEZA OČIŠĆENA PASTRMKA SVEŽI FILE PASTRMKE HLADNO DIMLJENA OČIŠĆENA PASTRMKA HLADNO DIMLJENA LOSOS PASTRMKA HLADNO DIMLJENI FILE MATICE TOPLO DIMLJENI REP GRDOBE TOPLO DIMLJENA ŠKARPINA TOPLO DIMLJENA PASTRMKA TOPLO DIMLJENA SKUŠA HLADNO DIMLJENA LOSOS PASTRMKA TOPLO DIMLJENI SARAN HLADNO DIMLJENI ŠARAN